BIST 10.736
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.529,45
HABER /  GÜNCEL

Resepsiyona F.Bahçe mi Trabzon mu katılıyor?

F.Bahçe Asbaşkanı Kamer dün bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yıldırım'dan Platini'ye kadar Kamer'in sözleri:

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 29 Ekim resepsiyonuna hangi takımın gideceği merak konusu oldu. Gül'ün federasyona sorduğu "Şampiyon kim?" sorusuna henüz cevap verilmedi.

Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer, "Resepsiyona şampiyon takım katılacaksa bu Fenerbahçe'dir" sözleriyle tepki gösterdi.

F.Bahçe Asbaşkanı Kamer dün bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yıldırım'dan Platini'ye kadar Kamer'in sözleri:

AZİZ YILDIRIM: "Sık sık ziyaret ediyorum. Kendisini çok hazır gördüm. Hatta, 'Savunmamı hazırladım' Bize olduğu yerden daha fazla moral aşılıyordu."

MEHMET ALİ AYDINLAR: "Art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Geçilen bu zor günleri ancak federasyonla yürek birliği ve el birliğiyle aşabiliriz. Aydınlar bağlı olduğu kurumda eğer dünyadaki futbol hukuku müsaade etse hiçbir takımın düşmesini istemez. Maalesef hatalar oldu, yanlışlıklar oldu."

KÜME DÜŞME:
"Eğer siz Türk futbolunu korumak adına ve oyuncuları kulüpleri korumak adına bir hareket yapmak istiyorsanız, ilk baştan diyeceksiniz ki: 'Ben bu kadar şaibeli bir noktada, bu kadar soruşturmanın olduğu bir noktada hiçbir takımımı Avrupa'ya göndermiyorum. Sıfır tolerans diyorsanız buna müsaade etmemeliydiniz."

ŞAMPİYONLAR LİGİ:
"Sion aynı durumdaydı. UEFA ile ilgili mahkeme açtı. UEFA şimdi mahkemeye diyor ki; 'Tekrar Sion'u alabiliriz, alabilmenin yolları da budur.' Neden Fenerbahçe için böyle bir şey olmasın? Olamaz çünkü bizi kendi ülkemizin federasyonu ihraç etti. O zaman UEFA ne yapsın?"

ÇANKAYA RESEPSİYONU:
"29 Ekim nedeniyle Cumhurbaşkanlığı'nda verilecek resepsiyona şampiyon takım katılacaksa bu Fenerbahçe'dir. Tescil edilmiş bir lig var."

SADRİ ŞENER'E CESARET VERİLİYOR:
"Trabzonspor Başkanı Sadri Şener haklı olarak açıklamalarını makul karşılamak gerekiyor. Netice itibarıyla ona cesaret veriliyor. Bunun olmaması lazım."

PLATİNİ'NİN İSTEDİĞİ OLMAZ:
"UEFA Başkanı Platini bizimle görüşmek için ön şart olarak Aziz Yıldırım'ın ve Fenerbahçe'nin açmış olduğu tüm davalardan feragat etmemizi istedi. Bunu yapamayız."