BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

'Messi'nin bayrağını Neymar alacak'

Barcelona'nın Güney Amerika Temsilcisi Andre Cury, Katalan ekibinin Messi'ye aşırı bağımlılığını aşmak için Brezilyalı yıldız Neymar'la 'çok yakından ilgilendiğini' söyledi. Cury ayrıca, Neymar'ın bayrağı Messi'den devralacağına inandığını vurguladı.

Abone ol

Barcelona'nın Güney Amerika Temsilcisi Andre Cury, Katalan ekibinin Messi'ye aşırı bağımlılığını aşmak için Brezilyalı yıldız Neymar'la 'çok yakından ilgilendiğini' söyledi.

Cury, Radio Globo7ya yaptığı açıklamada, "Neymar transfer listemizde en başta ve oyuncularımız bunu biliyor. Barcelona'da çok fazla sayıda tranfer yapmayız. Ama Neymar ilk seçimimiz. Santos'tan ayrılmaya karar verdiğinde hazır olacağız' dedi.

"Neymar'ı istiyoruz" diyen Cury, 'gerekirse gelecek yılki Dünya Kupası'nın sona ermesini de bekleyebileceklerini' vurguladı.

Curry, "Ama mümkünse görüşmelere bu yaz aylarında başlayacağız. Messi, Xavi ve Iniesta Neymar'ı şimdiden dört gözle bekliyor. Neymar'ın gelişi iki aşırı bağımlılığa son verebilir. Santos'un Neymar'a bağımlılığı ve Barcelona'nın Messi'ye bağımlılığı." diye konuştu.

Cury ayrıca, iki ya da üç yıl içinde Messi'nin 'Ronaldinho'nun kendisine yaptığı gibi bayrağı Neymar'a teslim edeceğine' inandığını söyledi.

Cury, "Ama bu istediğimiz gibi olmadı. Kalmasını istemememize karşın, Ronaldinho takımdan ayrıldı' dedi.

BBC'nin Avrupa futbolundan derlediği haber, analiz ve izlenimleri, BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.