BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  SPOR

Messili Barcayı gözüne kestirdi

Gözler bu karşılaşmada. Real Madrid'in golcüsü Higuain, sakat olan Messi'nin de El Clasico'da yer almasını istedi.

Abone ol

Real Madrid'in gol ayaklarından Gonzalo Higuain, vatandaşı Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Camp Nou'da bu hafta sonu oynanacak olan El Clasico'da forma giymesini umduğunu ifade etti.

Pazar 20:00'de NTV'den naklen yayınlanacak bu dev maça doğru tarafların açıklamaları peş peşe gelirken, Higuain de hafif sakatlığı bulunan Messi'nin bu dev buluşmaya yetişmesini umduğunu ve Barcelona'yı evlerinde yenmek için hazır olduklarını belirtti.

Hafta sonunda Barcelona'nın Athletic Bilbao ile oynadığı maçta sakatlanan ve Şampiyonlar Ligi'nde Katalan devinin Inter'i 2-0 yendiği maçta kenarda bekletilen Messi'nin Real Madrid ile oynanacak El Clasico'ya tam anlamıyla yetiştirilmesi için Barça sağlık ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Real Madrid golcüsü Higuain, "Bu dev maçta herkesin en iyi oyuncularıyla sahada olmasını istiyorum. Barça'da neler olacağı onların bileceği iş ama çok iyi bir maç olacağını ve kazanacağımızı umuyorum" derken, "Camp Nou'da elde edeceğimiz bir zafer Barcelona'nın dengelerini bozacaktır" ifadesini kullandı.