BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Mescidi Nebevide mahşeri kalabalık

Hacılar Mescidi Nebevî'de Hz. Muhammed'in (sav)kabri ve Ravza-i Mutahhara önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Abone ol

Medine'de en çok ziyaret edilen mekânların başında da Peygamber Efendimizin (sav) kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevi geliyor. Hacılar, Hz. Muhammed'in (sav) kabri ve Ravza-i Mutahhara önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Medine'de bugünlerde caddeler hacılarla dolu. Mekke'de hac görevlerini tamamlayan hacılar, Peygamber Efendimizin (sav) ve birçok sahabenin kabrinin bulunduğu Medine'yi de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Medine'de en çok ilgi gören kutsal mekânların başında Peygamber Efendimizin (sav) kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevi geliyor. Hacılar, vakit namazlarında Mescid-i Nebevi'yi dolduruyor.

Mescid-i Nebevi'yi ziyaret edenler arasında Türk hacıların fazlalığı dikkat çekiyor. Türk hacılar, Mescid-i Nebevi'de namaz kılıyor, avluda dua ediyor. Hz. Muhammed'in (sav) kabri ile yanında bulunan Ravza-i Mutahhara bölgesini ziyaret eden Türk hacılar, kalabalık nedeniyle avluda dua ediyor.

Türk hacılar, Mescid-i Nebevi'yi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Türk hacılar, hac görevini genç yaşta yapmanın önemine dikkat çektiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN