BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Meryen Uzerli'den sıcak itiraf

Meryem Uzerli Berlin ile İstanbul’u karşılaştırdı: Yarı Alman yarı Türküm ama buradaki güzelliklerin farkındayım.

Abone ol

Meryem Uzerli marka yüzü olduğu Elidor’un tanıtım toplantısında kampanya hakkında konuşurken verdiği sıcak mesajlarla dikkat çekti. Toplantıda rol aldığı reklam filminin ilk gösterimi de yapıldı.

Çekimleri Berlin ve İstanbul’da yapılan reklam filmi için Uzerli, “Dünyanın en güzel iki şehrinde çektik. Aynı benim gibi reklamın yarısı Türk, yarısı Alman. Duygulandım bu reklamda. Yıllardır bu markayla çalışıyorum. Beni hamileyken arayan, mesaj atan, halimi hatırımı soran ekiple yola devam etmeliydim” dedi.

ANNELİK HARİKA BİR DUYGUYMUŞ

Star gazetesinin haberine göre, duygusal anlar yaşayan Uzerli hayatının en önemli dönüm noktasını yaşadığı İstanbul’a övgüler yağdırdı. “İstanbul Berlin’den daha sıcak, Berlin çok soğuk...

Bu şehir her anlamda daha sıcak, duygusal bir şehir” diyen oyuncunun övgüleri Türklere kadar uzandı: “Türkler Almanlardan daha sıcakkanlı. Çabuk ısınıyorlar, aynı benim gibi!” Kızı Lara’yı basına göstermemekte ısrarcı olan oyuncu, “Geçenlerde ilk yaşını kutladık. Bir yıl ne çabuk geçmiş. Çocuklar çabuk büyüyormuş. Annelik harika bir duygu” diye konuştu.