BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Bomba karar

Ütopya yarışmasında kim elendi belli oldu. Ütopya 'da eleme gecesinde ilk kez böyle bir şey yaşandı. Aybüke mi Buket mi diye beklerken sonuç sürpriz oldu.

Abone ol

Ütopya 'da Aybüke mi yoksa Buket mi elenecek diye beklerken sürpriz bir karar geldi. TV8 yönetimi Barış diskalifiye olduğu için Ütopya elemesini iptal etti. Hem Aybüke hem de Buket Ütopya 'da kaldı. Bu sonuç Aybüke ile ipleri kopartan Semih için soğuk duş etkisi yarattı.

Ütopya 'da geçen hafta İnci elendikten sonra Barış çitlerden atlayarak firar etmişti. Serkan ile grubu Ütopya 'da arka arkaya 2 kayıp yaşayınca 6 kişiden 4 kişiye düşmüştü. Ütopya 'da bozulan güç dengesinde sürpriz yaşandı. Aybüke ve Buket yeni yarışmacılar olarak Ütopya 'ya dahil oldular. Semih eleme öncesinde Buket 'te karar kılıp Aybüke ile ipleri koparttı.

ÜTOPYA KİM ELENDİ SÜRPRİZİ!
ütopya-aybüke.jpgÜtopya üyeleri eleme gününe bir not ile uyandılar. TV8 yönetimi Ütopya 'da eleme iptal ederek bir sürprize imza attı. Barış diskalifiye olduğu için Ütopya elemesinin iptal edildi ve Buket ile Aybüke yarışmada kaldı. Bu karar Semih için soğuk duş etkisi yarattı. Zira elemeden bir gün önce Buket 'i tercih edip Aybüke 'nin üstüne gitmeye başlamıştı. Sayısal çoğunluk gruplarında olduğu için de Aybüke 'nin eleneceğine kesin gözüyle bakıyordu.

ZORUNA MI GİTTİ SEMİH!
ütopya-semih.20150213202952.jpgSemih ile Aybüke arasında eleme günü öncesinde sert tartışma yaşandı. Semih üstüne gidince Aybüke 'nin sigortaları attı. Semih 'e saydıran Aybüke , "niye öbür grupla takılıyorsun' sözlerine "Sizden haz almadın diğer grupla oturdum zoruna mı gitti Semih! Üff ya düş yakamdan. Sıkıldım açmadınız beni. Öbür tarafa geçtim eğleniyorum. Sıkıcısın, sıktın..." karşılığını verdi.