BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Meryem dizisi 9. bölüm fragmanı Burcu ile Güçlü ölüyor mu?

Kanal D'nin reytingleri alt üst eden dizisi Meryem 9. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Meryem dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Meryem 9. bölümde Burcu ile Güçlü ölecek mi? Meryem dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Kanal D ekranlarının beğeni ile takip edilen dizisi Meryem yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Meryem’in 9.bölüm fragmanı ile hem Güçlü'nün hem de Burcu'nun saldırgan tarafından ağır yaralanacağını gösterdi. Burcu'ya düzenlenen saldırıyı gören Güçlü ona yardım etmek isterken silahların hedefinde olacak ve beklemediği bir anda patlayan silah kendisini karnından yaralayacak. İşte Meryem dizisinin 9. bölümüde yaşanacaklar...

Meryem, Oktay'ın ihanetini artık öğrenir. Oktay ne yapacağı konusunda şaşkınlığını gizleyemez. Meryem'in tüm bildiklerini gizlemesi için baskı uygular. Meryem, öğrendiği ihanet sonucunda Oktay'a nasıl tepki gösterecek?

Burcu bir gece ansızın kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğrar. Olay yerine yakın olan Güçlü, kaçan saldırganın peşinden gider. Güçlü'nün saldırgan ile girdiği kavga sırasında silah patlar ve Güçlü'ye isabet eder.

Kötü haberi alan Savaş, kardeşi olarak bildiği Güçlü'ye veda etmek zorunda mı kalacak? Güçlü, her şey için yolun sonuna mı geliyor?

Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!