BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
HABER /  MEDYA

Meryem 18.bölüm fragmanı her şey ifşa oluyor!

Meryem 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 29 Kasım 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan Meryem yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümde Savcı Oktay, Meryem ile Savaş'ı görünce sinir krizi geçirdi. Peki Meryem 18.yeni bölümde neler olacak?

Abone ol

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizisi Meryem 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Meryem yeni bölümde yapılan kazayı ifşa ettiği görülüyor. Peki savcı Oktay bu durumda ne yapacak?

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem 18.yeni bölümde nefesler tutulacak. Meryem kamera karşısına geçiyor ve Savaş'ın eski nişanlısının kimin öldürdüğünü itiraf ediyor. Gelin hep birlikte Meryem 18.yeni bölüm fragmanına bakalım.

MERYEM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağlam bir kanıt olması için gerçekleri anlattığı anları, video kaydı olarak saklı tutar. Sonrasında bu videoyu Oktay'ın gözünü korkutmak için ona da gönderir.

Diğer yandan Savaş, Oktay'ın telefonunu ele geçirir. Telefonun içindekileri öğrenmek için tek yapması gereken şifreyi aşabilmesidir. Telefon şifresini aşabilmek için Güçlü'den yardım ister. Telefon kilidi kırıldıktan sonra gördükleri ise şok etkisi yaratır.