BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  MEDYA

Meryem 16.yeni bölüm Savaş ile Meryem çok yakınlaştı

Meryem 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Kasım 2017 Çarşamba günü yayınlanacak olan Meryem 16.yeni bölümde neler olacak? Meryem ile Savaş sevgili olacak mı? Meryem 16.bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizisi Meryem'de bu akşam neler olacak? Meryem ve Savaş birbirlerine aşkını itiraf edecek mi yoksa ayrılık rüzgarları mı olacak? Gelin hep birlikte Meryem yeni bölüme bakalım.

Meryem’in 15 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde annesinin intikamını alan Güçlü, hapse düşer. En büyük destekçisi yine komiser Burcu olur. Savaş ile Meryem’in yüzleşmesi ise aralarındaki tüm duvarları yıkar. Savaş, Meryem’i sevdiğini itiraf eder ve Meryem’in kendisine karşı cesur olmasını bekler.

Berk ve Beliz anahtarın izini süremeye devam ederler. Yurdal’ın kasasından çıkacakları öğrenmek için Yurdal’dan önce kasaya ulaşmaları gerekmektedir. Tüm bunların dışında Savaş ve Meryem arasındaki aşk git gide güçlenmektedir. Savaş’ın ağzından çıkan sevgi sözcükleri ikiliyi bambaşka duygulara sürükleyecektir.

Senaryo bakımından nereye gideceği belli olmayan Meryem'in final yapacağı iddia edilmişti. Kanaldan ya da dizinin yapımcısından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.