BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  MAGAZİN

Olgun Şimşek namı diğer Kimsesiz Yaşar'dan dostum türküsü

ATV'de izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümüne yine Olgun Şimşek damga vurdu. 14 Kasım 2017 Salı akşamı yayınlanan 80. son bölümünde Kimsesiz Yaşar 'Dostum Dostum' türküsünü söyledi.

Abone ol

Oyunculuğu kadar sesiyle de meşhur olan Olgun Şimşek Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızı olmayı başardı. Diziye Kimsesiz Yaşar karakteri ile sezon başında dahil olan Olgun Şimşek, mafya dizisinde kendine has mimikleri ile muhteşem bir performans sergiliyor.

Olgun Şimşek ekranın en çok izlenen komedi dizisinde de Selahattin rolüyle herkesi mest etmişti. Sesiyle meşhur olan Olgun Şimşek, türkülerini bu kez Eşkiya dizisinde söylemeye başladı. Dizinin son bölümüne de Dostum Dostum türküsü ile yine o damgasını vurdu. İşte Kimsesiz Yaşar'dan o türkü;

Olgun Şimşek kimdir nereli kaç yaşında? Eşi kim?

İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır…Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir.

Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.