BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.479,26
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sahne dün geceye damga vurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14 Kasım 2017 Salı günü yayınlanan 80.bölümde Meryem ile Hızır'ın sahnesi damga vurdu. Yayınlanan son bölümüyle oldukça beğenilen EDHO'nun Meryem sahnesine bakın. Eşkiya'nın 81.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80.bölümüyle dün akşam ekrandaydı. ATV'de yayınlanan dizide Meryem ve Yılmaz'ın sahnesi geceye damga vurdu.

Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişeli. Meryem ise Yılmaz'ın yanına gidiyor.

Herkes merakla Meryem'in ne yapacağını izledi. Yılmaz ile hesaplaşmaya giden Meryem tam silahını çıkaracakken yakalanıyor. Meryem'i yakalayan Yılmaz silahını kadına doğrultuyor. Peki Meryem öldürüldü mü? İşte düne damga vuran o sahne:

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından herkes yeni bölüm fragmanını bekledi. Eşkıya'nın 81.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.