BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav yerleri 2017 güz dönemi sorgu ekranı

AÖF sinav yerleri giris 2017 anadolu.edu.tr'den her an açıklanabilir. Binlerce öğrenci AÖF 2017 sınav giriş yerlerini merak ediyor. Sınava sayılı gün kala AÖF giriş yerleri güz dönemi belli olmadı. AÖF giriş yerleri son açıklamalar internethaber'de.

Abone ol

Anadolu Üniversitesi tarafından 25 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. Sınavın açıklanmasına sayılı günler kala adaylar giriş yerlerini merak ediyor. 

Bu yıl 25 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan AÖF 2017 sınav giriş yerleri her an açıklanabilir. Gelecek hafta sonu yapılacak olan sınavla ilgili adaylar giriş yerlerini merak ediyor. Fakat Anadolu Üniversitesi'ne baktığımız zaman giriş yerleri henüz açıklanmadı.

Binlerce aday AÖF giriş yerlerini merak ediyor. Fakat sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. AÖF giriş yerleri açıklandığı andan itibaren anadolu.edu.tr ve internethaber'den öğrenebilirsiniz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAAT SAYIYOR

Anadolu Üniversitesi'nin sitesine girdiğimiz zaman bir sayaç ile karşı karşıyayız. Sosyal medyada bazı kullanıcıları bu sayacı ti'ye alarak Anadolu Üniversitesi'ne gönderme yapıyor.