BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  MEDYA

Meryem 15.son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem yayınlanan 15.son bölümüyle ekrandaydı. Nefeslerin tutulduğu Meryem 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 16.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem 15.yeni bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Meryem 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dün akşam 15. bölümü ile ekrana geldi. Güçlü ve diğerleri için zorlu bir sürecin yaşandığı Meryem'de Oktay'ın intikam planı korkunç bir ölümle sonuçlandı. Güçlü ve Savaş'ın bundan sonraki planı ne olacak? Meryem 16. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.  Meryem son bölümde gözyaşları sel oldu. Dün akşam 15. bölümü ile ekrana gelen Meryem'de Güçlü annesinin kaybıyla kendini kaybetti.

Meryem 16. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Meryem'in yeni bölüm fragmanını önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

MERYEM REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Diriliş Ertuğrul'dan sonra çarşamba günleri en çok izlenen dizi olan Meryem zirveye gelemiyor fakat ikinciliği de kimseye kaptırmıyor. Binlerce hayranı olan Meryem yazın başlamasına rağmen başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor.