BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

O ülkenin başbakanı Suudi Arabistan'da alıkonuldu

Suudi Arabistan'dan dünyayı şoke edecek bir haber geldi. Lübnanlı bir yetkili Suudi Arabistan'ın Riyad'da istifa edip ülkesine geri dönmeyen eski Başbakan Saad Hariri'yi zorla alıkoyduğunu söyledi.

Abone ol

Lübnanlı bir üst düzey hükümet yetkilisi Suudi Arabistan'ın geçtiğimiz günlerde istifa eden Başbakan Saad Hariri'yi zorla alıkoyduğunu söyledi.

Uluslararası bir ajansa konuşan Lübnanlı üst düzey hükümet yetkilisi Suudi Arabistan'ın geçtiğimiz günlerde istifa eden Başbakan Saad Hariri'yi zorla alıkoyduğunu söyledi.

ULUSLARARASI TOPLUM BASKI YAPMALI

Hükümet yetkilisi, Hariri'nin Lübnan'a geri dönmesi için uluslararası toplumun baskı yapması gerektiğini söyledi.

RİYAD'DA İSTİFA ETTİ AMA DÖNMEDİ

Hariri, geçtiğimiz Cumartesi günü gittiği Riyad'da istifa etmiş ve can güvenliğinden endişe ettiğini söylemişti. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı, Hariri'nin ülkeyi terk etmekte özgür olduğunu belirtmişti ancak Hariri, Beyrut'a dönmedi. İstifasının ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne de giden Hariri, ardından yeniden Riyad'a dönmüştü.

Herkesin gözü prenslerde ama bir de olay prensese bakın!Herkesin gözü prenslerde ama bir de olay prensese bakın!Herkesin gözü prenslerde ama bir de olay prensese bakın!Herkesin gözü prenslerde ama bir de olay prensese bakın!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN