BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Klavye Delikanlıları yeni günü ne zaman final mi yapacak?

Show Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Klavye Delikanlıları bu 7 kasım tarihinde yayınlanmadı. Salı günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden Klavye Delikanlıları final mi yapıyor Klavye Delikanlıları 6.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Abone ol

Klavye Delikanlıları salı günleri Show Tv'de ekrana geliyordu. Vildan Atasever'in uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönmesini sağlayan Klavye Delikanlıları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Klavye Delikanlıları yeni bölümünü izlemek için televizyon başına geçen izleyici, diziyi gün ve saatinde yerinde göremedi. Bu durum Klavye Delikanlıları'nın final yapma ihtimalini akla getirdi. Peki, geçmiş sezondan devam eden dizilerin yeni sezon bölümleri gelmeye devam ederken; reyting kurbanlarından biri de Klavye Delikanlıları mı oldu?

KLAVYE DELİKANLILARI'NIN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Salı günleri ekrana gelen Klavye Delikanlıları'nın yayın günü değişti. Klavye Delikanlıları artık pazar günleri ekrana gelecek. Klavye Delikanlıları 12 Kasım Pazar günü 6.yeni bölümüyle ekrana gelecek.