BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,98
ALTIN 2.506,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin'de yüzme kursu kayıtları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2010 yılı yüzme kursu kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

Abone ol

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2010 yılı yüzme kursu kayıtlarının devam ettiğini belirterek, hedeflerinin tüm Mersinlilerin yüzmeyi öğrenmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Bu yıl Haziran dönemi kursuna bin 500'ü aşkın kursiyerin katılım gösterdiğini belirten Özcan, “Bugüne kadar 15 binden fazla Mersinli kurslarımızdan faydalandı. Bu yılda hedefimiz yaklaşık 5 bin kişiye yüzme eğitim verilmesini sağlamak.

Her yaz olduğu gibi bu senede 5 yaşından başlayıp, çocuk-genç-büyük, bayan-erkek yüzme bilmeyen herkese eğlenceli bir ortamda uzman eğitmenlerimiz aracılığı ile yüzme sertifikası veriyoruz” dedi.

Hijyenik bir ortamda, kaliteli eğitim, güler yüzlü personel ile Mersin halkına hizmet etmeyi bir görev olarak yerine getirdiklerini kaydeden Özcan, “Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenler 1 adet resim, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık belgesi ile kulüp binasına giderek başvurularını yapabilirler” diye konuştu.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kurslara katılanlar için, Toroslar bölgesinde; Gimem Sitesi, Anıt, Toroslar Belediyesi, Karayolları, Akbelen Şehitlik Parkı önünden ve ayrıca Edip Buran Spor Salonu önünden ücretsiz servislerin mevcut olduğu bildirildi.