BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  GÜNCEL

Mersin şehidini böyle uğurladı!

Baba evinden kaldırılan şehit Uzman Çavuş Atanur Bal'ın cenazesinde göz yaşları sel oldu. Şehitn cenazesi tekbirlerle karşılandı.

Abone ol

Hakkari-Şırnak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atanur Bal'ın cenazesi, Mersin'in Anamur ilçesi Kaş Dişle köyündeki babaevine getirildi.

Burada ailesine ve yakınlarına gösterilen şehit cenazesi daha sonra Merkez Otogar Camii'ne getirilerek cenaze töreni düzenlendi.

Tören alanına gelen vatandaşlar tarafından tekbirlerle karşılanan şehidin naaşı, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere köyü Kaş Dişlen'e götürüldü. Evladının tabutuna sarılan anne ve şehidin eşi uzun süre tabutunun başında gözyaşı döktü.

şe1.jpg

Cenazeye Ak Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Anamur Kaymakamı Cemil Aksak, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

şe2.jpg

Müftü Oğuzhan Kadıoğlu'nun katılanlardan helallik almasının ardından şehidin cenazesi, askerler tarafından cenaze aracına konularak tekrar doğum yeri olan Kaş Dişlen köyüne götürülerek burada toprağa verildi.