BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.424,15
HABER /  GÜNCEL

Merkel tığ gibi oldu

Almanya Şansölyesi Angela Merkel geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Barack Obama ile gerçekleştirdiği görüşmede zayıflamış görüntüsüyle dikkat çek...

Abone ol

Almanya Şansölyesi Angela Merkel geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Barack Obama ile gerçekleştirdiği görüşmede zayıflamış görüntüsüyle dikkat çekti. Merkel’in yaptığı diyet sonucu 10 kilo verdiği bildirildi.
Geçtiğimiz Aralık ayında geçirdiği kayak kazası sonrası doktorunun verdiği diyete uymaya başlayan Merkel, ABD gezisindeki görüntüsüyle dikkat çekti. Almanya basınında birçok gazete eskiye oranla daha sağlıklı ve zayıf gözüken Merkel’in diyet süresince 10 kilo verdiğini ifade etti. Merkel’in kilo verme sürecinde şarap gibi alkollü içecekleri ve ‘mett’ adı verilen küçük kıymalı ve peynirli ekmekleri yemeyi bıraktığı öğrenildi. Merkel’in yeni hali ABD basınının da gözünden kaçmazken birçok basın mensubunun Merkel hakkında dinç ve sportif yorumu yaptığı kaydedildi.
Obama ile olan görüşmeleri sırasında öğünlerde tatlı yerine meyve yediği belirtilen Merkel’in menüsünden kek ve atıştırmalıkları da çıkardığı ifade edildi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Merkel’in diyetine sıkı sıkıya uyduğu ve beslenmesine de dikkat ettiği belirtildi.
(İHA)