BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin 'höt etti'! Herkese saydırdı

Melisa Şahin Bu Tarz Benim yarışmasında köpekleri yüzünden inanılmaz bir kavgaya imza attı. Melisa Şahin 'in 'höt' diyerek patlaması şok etti.

Abone ol

Melisa Şahin Bu Tarz Benim 'de çok fena patladı. Köpeğini stüdyoya getirmek istediğini söyleyen Melisa Şahin , Nihal ile inanılmaz bir kavga etti. Öykü Serter de bu tartışmaya şaşırdı ve 'kaç köpekle buraya getireceksin' diyerek şaşırdı.

'Höt diye konuşma' diyerek şaşırtan bir üslup sergileyen Melisa Şahin köpekleri için söyledikleri ile herkesi şaşırttı. Eve gittiğinde köpekleri uyuduğu için onları göremediği söylediğinde ise şaşkınlık daha da arttı.

İşte Melisa 'nın söyledikleri;

-'Siz nasıl insanlarsınız ya... Benim özelimi sorguluyorsunuz. Çok özlüyorum ya.... Yapmacık değilim. Yemeğini yedi mi suyunu içti mi Hera ne yaptı diye... Her arada ben köpeklerimi arıyorum. Ben göremiyorum ki hayvanlarımı."

İŞTE MELİSA 'NIN KÖPEK KAVGASI



MELİSA ÖNÜNE GELENLE KAVGA ETTİ

Bu Tarz Benim de hayli agresif bir gününde olan Melisa Şahin ilk kavgada hızını alamadı. Daha sonra inanılmaz bir patlama yaptı. 'Sinirli bir mizacım var' diyen Melisa Şahin , performans gösterisine çıktığında döküldü.

Yarışmadaki arkadaşlarına sıradan saydıran Melisa Şahin 'Ben bu saatten sonra hiçbiri ile muhatap olmayacağım. Yalancı cıvık arkadaşlıkları kendilerinin olsun. Biri hedef gösterince arkadan balık sürüsü gibi saldırıyorlar" dedi.