BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44

Melike Güner Kimdir?

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteriyle unutulmayan oyuncu Melike Güner uzun zamandır ortalarda gözükmüyor. 2013 yılında evlendikten sonra sırra kadem basan Melike Güner şimdir ne yapıyor eşi Ali Haydar Bozkurt kim? Melike Güner ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Melike Güner, 2 Haziran 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır....

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteriyle unutulmayan oyuncu Melike Güner uzun zamandır ortalarda gözükmüyor. 2013 yılında evlendikten sonra sırra kadem basan Melike Güner şimdir ne yapıyor eşi Ali Haydar Bozkurt kim? Melike Güner ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Melike Güner, 2 Haziran 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2002 yılında mezun oldu.

Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Başrollerini Kutsi ve Yasemin Ergene'nin oynadığı "Doktorlar" adlı dizide Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Aysun Kayacı, Mehmet Aslan, Özgül Kavruk, Zeyno Günenç, Paşhan Yılmazel, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven, Zerrin Nişancı, Ebru Şam gibi oyuncular da rol almışlardır.

2010 yılında başrolünü Halil Sezai Paracıkoğlu ile paylaştığı "İncir Reçeli" adlı sinema filminde Sinan Çalışkanoğlu ve Mustafa Uzunyılmaz da rol almıştır.

2011 - 2012 yılları arasında yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı "İffet" dizisinde başrollerini Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, ve Zuhal Olcay ile paylaştı.

Melike Güner, 21 Haziran 2013 tarihinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile evlendi. 6 Mayıs 2015 tarihinde biri kız biri erkek olan ikiz bebekleri oldu.