BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  POLİTİKA

Melih Gökçek'ten referandum tahmini: Ankara'da evet oyları yüzde...

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak yaptırdığı anketi ve son rakamları açıkladı. İşte o sözler...

Abone ol

16 Nisan anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kala anketler de yapılmaya devam ediliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerindeki anket sonuçları ile yapmış olduğu açıklamayı da hatırlatarak anayasa referandumu için yapmış olduğu anketi açıkladı. 

Sandığa gitmenin yaklaştığı günlerde seçim sonucundaki oranın daha da artacağını öngören Gökçek, açıklamasında son ankete göre Ankara'daki oy oranını da açıkladı. Melih Gökçek'in anketine göre "Ankara'da evet oyları yüzde 58.3 olarak görülüyor." 

                           

"Benim yaptırdığım anketlerin tutarsız olduğunu muhalefet iddia eder. Şimdi size kendi sesimden 1 Kasım Ankara sonuçlarını vereceğim" diyen Gökçek, sosyal medya üzerinden1 Kasım sonuçlarını da hatırlatarak bir grafik paylaştı. 

      

Anayasa değişikliği referandumu sonuçları üzerine açıklama yapan Melih Gökçek, "Şu an itibarıyla Ankara’da evet oyları Allah’ın izniyle %58.3…Yazın kenara daha on gün var hedef %6O" dedi.