BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.422,06
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek’ten kaybetti haberine jet yalanlama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Melih Gökçek simge savaşını kaybetti” şeklinde haber yapan Aydınlık Gazetesi’ne Twitter üz...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Melih Gökçek simge savaşını kaybetti” şeklinde haber yapan Aydınlık Gazetesi’ne Twitter üzerinden yanıt vererek, “Biz kaybetmedik Aydınlık, biz kazandık” dedi.
Aydınlık Gazetesi’nin resmi twitter hesabından yaptığı “Melih Gökçek simge savaşını kaybetti” tweeti ve ilişiğindeki haberi retweetleyen Başkan Gökçek, gazeteye yine twitter üzerinden yanıt verdi. Gökçek, “Biz kaybetmedik Aydınlık. Biz kazandık, sSiz kaybettiniz. Artık Ankara’nın amblemi 5 yıldızlı amblem:) O kadar” dedi.
Twitine konuyla ilgili basında yer alan haberleri de ekleyen Başkan Gökçek, bir başka twitinde de Beypazarı’nda 2011 kişi ile yapılan ve çarpıcı sonuçlar ortaya koyan son ankete yer verdi. Özellikle CHP adayı Mansur Yavaş’ın eski dönemlerde belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı’nda yapılan anketlerin çarpıcı sonuçlarından bahseden Gökçek, şu twitleri ile dikkat çekti:
“Şimdi size Beypazarı’nda bugün 2011 kişi arasında yapılan anket sonuçlarını açıklıyorum. Melih Gökçek: 60.65, Mansur Yavaş: 31.34, MHP: 7.68. Türkiye’deki bütün anketçileri Ankara seçim sonuçlarını almak için sadece Beypazarı’nda anket yapmaya davet ediyorum ve bekliyorum.”
Başkan Gökçek, Beypazarı Seçim Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada Ankara’da 97 bin kişi ile yapılan son anketin sonuçlarını da, “AK Parti (Melih Gökçek) yüzde 51.45, CHP Mansur Yavaş yüzde 36.08 ve MHP yüzde 10” olarak açıklamıştı. Gökçek, bu açıklamasını da attığı twitle hatırlattı.
(İHA)