BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.466,86
HABER /  GÜNCEL

Futbolcular antrenmana üzgün çıktı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda sakatl...

Abone ol

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda sakatlanan Sol Bamba’nın sezonu kapattığının öğrenilmesi ise takımda moralleri bozdu.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Akçay, yönetiminde yapılan antrenmana sezonu kapattığı bildirilen Sol Bamba katılmadı. Sol Bamba’nın sezonu kapattığı haberi takım arkadaşlarını ve teknik heyeti üzdü. Bordo-mavililer antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirdi.

ORTA SAHADA BÜYÜK REKABET ARTTI
Trabzonspor’da Özer Hurmacı, transferinin ardından orta sahadaki rekabet arttı. Savunmada ve forvet hattında da rekabet yaşanmasına rağmen orta sahadaki rekabet diğer iki bölgenin önüne geçti. 10 oyuncunun yer aldığı orta sahada teknik direktör Mustafa Akçay’ın, Özer’e forma vermesinin ardından bu bölgede hangi ismi keseceği ise merakla beklenmeye başladı. Ağırlıklı olarak yabancı oyuncuların forma giydiği bu bölgede yabancı oyuncuların performansından yeteri kadar memnun kalmayan Akçay’ın tercihini hangi isimden yana kullanacağı futbolcuların maç performansları belirleyecek

CANER OSMANPAŞA İSMİ ÖN PLANDA
Trabzonspor teknik direktör Mustafa Akçay, sezonu kapatan Sol Bamba ve kart cezalısı olan Mustafa Yumlu’nun yerine savunmada Caner Osmanpaşa ismine öncelik vermesi bekleniyor. Sezon başında 1461 Trabzon’dan takıma dahil edilen ve çabukluğu ile bilinen Caner’in savunmada Aykut Demir ile forma giymesi bekleniyor. 1461 Trabzon’dan devre arasında kadroya dahil edilen stoper Mustafa Akbaş’da performansıyla bu bölgede oynayabileceğinin sinyalini veriyor.
(İHA)