BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Atalay, Yıldız ve Eroğlu KKTC’de

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temasla...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye geldi.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret edecek olan heyet, çeşitli temaslarda bulunacak, temel atma törenlerine ve toplantılara katılacak. Ankara temaslarını tamamlayan KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu’nun da içinde olduğu özel "Ata" uçağı ile saat 10.30’da Ercan Havalimanı’na gelen heyet, ilk olarak Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu, ardından Meclis Başkanı Siber Siber’i ziyaret edecek. Başbakan Yardımcısı Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, daha sonra Lefkoşa Golden Tulip Otel’de Başbakan Yorgancıoğlu’nun onurlarına vereceği öğle yemeğine katılacak. Başbakan Yorgancıoğlu’nu da makamında ziyaret edecek olan heyet, çeşitli toplantılara katılacak.
(İHA)