BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.435,46
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten 'dinazor' tepkisi! Gerçek fiyatına bakın

Melih Gökçek, yeni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna tarafından dinazor heykellerinin kaldırılmasına ve bunun gazetelere manşet olmasına tepki gösterdi. Gökçek dinozorların gerçek fiyatını da açıkladı.

Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek, yeni başkan Mustafa Tuna tarafından dinazor heykellerinin kaldırılmasına ve bunun gazetelere manşet olmasına tepki gösterdi.

Gökçek'in yerine Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tuna önce belediyenin önündeki meşhur "fışkiye"yi kaldırtmış ardından da Ankara'daki dinazor heykellerini söktürmüştü. Tuna son olarak Kızılay Meydanı'ndaki lale heykelini de dün gece kaldırtmıştı. Tüm bunlan "Ankara'dan Melih Gökçek izleri siliniyor" şeklinde algılanmıştı.

DİNAZORLARA VERİLEN PARA NE KADAR?

Melih Gökçek bugün Twitter hesabı üzerinden dinazor heykellerinin kaldırılmasına ve bunun manşetten haber olarak verilmesine tepki gösterdi. Gökçek, "8.6 milyon liraya alınan bu dinazora verilen paralar çarçur edilmiş... Posta gazetesi yememiş içmemiş konuyu manşete çekmiş..." dedi ve o haberi "tam bir rezalet" olarak niteledi.  Haberin algı için yapıldığını iddia eden Melih Gökçek dinazorları verdiği parayı da açıkladı.

AZ BİR PARA DEĞİL
Gökçek'in verdiği rakam Posta'daki kadar değil ama az bir şey de değil. Bir dinazorun fiyatı 20 bin 363 lira. Bunlardan toplam 380 adet almış. Bu hesaba göre dinazorlara verilen toplam para 1 milyon 737 bin 940 lira oluyor. İşte attığı twitler;