BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.483,93
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek ve Mustafa Tuna birbirine girdi büyük kavga!

ANKARA 'da büyük bir kavga yaşanıyor. Mustafa Tuna ve Melih Gökçek birbirine girdi. Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyleyince Gökçek sosyal medyadan Tuna'yı yalancılıkla suçlayıp bombaladı.

Abone ol

AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuna, belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye çıktığını söyledi. Mustafa Tuna, hafriyattaki gelir artışına dikkat çekerken, isim vermeden kendisinden önceki başkan Melih Gökçek'i eleştirdi.

Tuna'nın açıklamalarına Melih Gökçek, Twitter hesabından yanıt verdi. Gökçek, "Tuna attığı twitte ve bir tv'de yaptığı konuşmada resmen vatandaşın gözünde bizi hırsız ilan etmiş" diyerek "İnsanları aylık 15 milyon gelir elde ettiğinizi söyleyerek niçin aldatıyorsunuz?" ifadesini kullandı.

Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek'in de yöneticiliğini yaptığı Ankaraspor, 2014 yılında ismini Osmanlıspor olarak değiştirmişti. Osmanlıspor, geçen yıl Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediyesi koltuğunu bırakması sonrasında Süper Lig'den 1. Lig'e düştü. Melih Gökçek'in başkanlığı döneminde, Ankara Belediyesi'nin hafriyat işleri Ankaraspor A.Ş.'ye verilmişti. Ankaraspor A.Ş. ile dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki ilişki, sık sık birçok siyasi tarafından gündeme getirilmişti.

MELİH GÖKÇEK, TWITTER'DA YANIT VERDİ: Gökçek, Tuna'nın açıklamaları sonrası kişisel Twitter hesabında açıklamalarda bulundu. Seçim sırası cevap verip vermemekte çok tereddüt ettim. Çünkü medya ve sosyal medya birbirlerine düştüler diye haberler yapıp göbek atacaklar" diyen Gökçek, şöyle devam etti:

Flaş iddia! Mustafa Tuna'yı Erdoğan'a Gökçek mi önerdi?