BIST 9.751
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.420,82
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Porto - Galatasaray maçı şifreli mi olacak saat kaçta?

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Porto ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Galatasaray - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Abone ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak. D Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 3-0 yenen Galatasaray, ilk haftayı lider geçti. Porto ise ilk maçına Almanya deplasmanında çıktı. Mavi-beyazlı takım, Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇI YAYINLAYACAK KANAL BELLİ OLDU
Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak maç bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak. Porto-Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS’tan naklen yayınlanacak. Karşılaşma Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketlerine ücretsiz yayınlanacak.

DİĞER MAÇ 19:55'TE
Grubun diğer maçında Lokomotiv Moskova ile Schalke 04, Moskova'da karşılaşacak. Maç saat 19.55'te başlayacak.

İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK
Müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını İngiltere Futbol Federasyonundan Stuart Burt ile Simon Bennett yapacak. İlave yardımcı hakemlikleri Paul Tierney ile Andre Marriner'in üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Stephen Child olacak.

NDİAYE CEZALI
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova müsabakasında kırmızı kart gören Badou Ndiaye, Porto mücadelesinde cezalı olduğu için oynayamayacak.

ABOUBAKAR YOK
Portekiz temsilcisinde daha önce Beşiktaş forması da giyen Vincent Aboubakar, Galatasaray'a karşı sahada olamayacak. Porto'nun ligdeki Tondela maçında sakatlanan Kamerunlu Aboubakar, ameliyat olduğu için uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Mavi-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Riechedly Bazoer'in de Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor.