BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Melih Gökçek, Özhaseki için oy istedi

Ankapark Wonderland Eurasia hafta sonuna rekorla girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Ankapark'ı hafta sonu 2 milyondan fazla Ankaralı ziyaret etti. Melih Gökçek de açılışı yapılan Ankapark'ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı adayı Mehmet Özhaseki için oy istedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Ankapark Wonderland Eurasia, hafta sonunda 2 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de hafta sonunda Ankapark'ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Özhaseki için oy istedi.

Ankara kendisine yakışır bir projeyle daha tanıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan Ankapark Wonderland Eurasia Ankaralılardan tam not alırken hafta sonu 2 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı.

Gökçek Ankapark'ı ziyaret etti oy istedi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Ankapark'ı ziyaret edenler arasıydaydı. Vatandaşlarla bir araya gelen Gökçek, Ankara'da hizmetin devam etmesi için Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için oy istedi.