BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Dinçerler kaç yaşında kimin oğlu? Mehmet Dinçerler kimdir?

Dolu dizgin aşk yaşayan Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler olan pozunu paylaştı. Peki kimdir Mehmet Dinçerler kaç yaşında, bir kahve zincirinin Türkiye CEO’su Mehmet Dinçerler'in babası kim?

Abone ol

Mehmet Dinçerler ve Hadise aşkı dolu dizgin devam ediyor. Daha önce de magazin dünyasının ünlü isimleriyle de birlikte olan iş insanı Hadise ile beraber bu sene 16’ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul fuarına katıldı. Peki, Mehmet Dinçerler kaç yaşında, ne iş yapıyor? Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? İşte biyografisi…

Mehmet Dinçler daha önce Hande Erçel ile anılmıştı. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler hakkında bilgiler

Mehmet Dinçerler kimdir:  1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda.

Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor.

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler'in Hadise ile beraber olduğu iddia edildi.

Başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor.