BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Megastar'dan 'Madenci' şarkısı

11. Uluslar arası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Megastar Ergin Erdem ve Fuat Saka konser verdi.

Abone ol

21-27 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen 11. Uluslar arası Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali’nin altıncı gününde ilk konseri Zonguldak’ın Megastarı Ergin Erdem verdi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen Ergin Erdem’in konserini, hayranları tribünden izledi. Stattaki katılımcıların az olması Erdem’i üzdü.

Anadolu Rock tarzındaki şarkılarıyla hayranlarını coşturan Erdem, bir ara sahneden inerek tribünlere geldi. Burada hayranlarına seslenen Erdem, “Bir daha ki konsere daha iyi olacak” dedi.

Yaklaşık bir saat süren konserin ardından, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz tarafından Ergin Erdem’e çeşitli hediyeler verildi. Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar da pencerelerden konseri izledi.

Erdem, 17 Mayıs 2010 günü grizu faciasında yaşamını yitiren madenciler için, bestelediği ‘Madenci’ adlı şarkısını okudu. Vatandaşlar da madenci şarkısı ile duygulu anlar yaşadı.

Ardından sahne alan Fuat Saka da müzikleri ile Zonguldaklıları coşturdu. Başkan Eşref, konser sonunda Fuat Saka’ya çeşitli hediyeler verdi.