BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.424,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silivri'de kadın meclisi toplandı

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu, Olağan Toplantısı’nda aldığı kararla çalışma gruplarının sayısını 8’e çıkardı.

Abone ol

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu, geçtiğimiz günlerde Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal Başkanlığı’nda yapılan toplantıya; Danışma Kurulu Üyesi Esma Işıklar, Belediye Temsilcisi ve Yürütme Kurulu Üyesi Suna Göçengil, Yürütme Kurulu Üyeleri Nursel Erel, Ender Unutan Ersözlü, Ülkü Büyükgönenç, Merve Ezer, Didem Haseski ve Gönül Kınalı katıldı.

ÇALIŞMA GRUPLARI 8’E ÇIKTI

Bir önceki toplantıda alınan kararların okunmasıyla başlayan toplantıda, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal tarafından İstanbul Kadın Meclisi Zirve Toplantısına ilişkin izlenimler anlatıldı. Kadın Meclisinde var olan; Eğitim, Üreten Kadınlar, Çevre Düzeni ve Temizlik, Turizm ve Tanıtma, Sanat Kültür ve Spor, Tarımsal Çalışmaları Geliştirme şeklindeki çalışma gruplarına, Sağlık ve Sosyal Çalışma Grubu ile Belirli Gün ve Haftalar Çalışma Grubu da eklenerek, çalışma gruplarının sayısı 8’e çıkarıldı.

Toplantı sonunda, 9 Temmuz 2010 tarihinde Silivri Kent Konseyi tarafından Park Hotel’de yapılacak olan Grup Çalışmaları ve Proje Hazırlama Seminerine katılım kararı alındı.