BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Masterchef hangi günler yayınlanacak TV8 yayın akışı sürprizi

Masterchef hangi günler yayınlanacak sorusu yarışmasın müdavimleri tarafından araştırılıyor. TV8 yayın akışınına göre daha önceki haftalarda cumartesi-pazar günü yayınlanan Masterchef yarışması O Ses Türkiye nedeniyle artık haftaiçi pazartesi salı günleri yayınlanacak.

Abone ol

Masterchef yarışmasını izlemek için dün akşam TV8 ekranlarını açanlar O Ses Türkiye sürprizi ile karşılaştı. TV8 yayın akışına göre diğer haftalarda cumartesi-pazar günü yayınlanan Masterchef O Ses Türkiye'nin başlamasıyla artık haftaiçi pazartesi-salı günü yayınlanacak. 

TV 8 yayın akışına göre Masterchef yarın yani pazartesi günü ve salı günü yeni bölümleri ile yayınlanacak. 

Masterchef Türkiye’nin yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. 24 Ağustos 2018 tarihinden beri ekranlarda olan Masterchef Türkiye’nin Tv8 yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, Masterchef Türkiye bitti mi, yeni bölümü neden yok?

Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye’nin yayın tarihi değişti. O Ses Türkiye’nin başlaması nedeniyle bu haftaki yayın akışından çıkartılan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.

Türkiye'nin MasterChef'i olmak için mücadele eden hırslı isimleri bir araya getiren yarışma programı, en son 30 Ekim Pazar günü izleyici karşısına çıkmıştı. Eleme heyecanının yaşandığı son bölümde tartışmalar da eksik olmamıştı. MasterChef’te bu hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıktı. Geçen hafta da eleme potasında yer alan Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti.