BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,73
ALTIN 2.395,91
HABER /  GÜNCEL

Marmariste terör örgütüne tepki

Marmaris'te 27 Ağustos'ta yaşanan patlamaların sanıkları mahkemede

Abone ol

Marmaris'te 27 Ağustos'ta yaşanan patlamalarda 21 kişinin yaralanmasına neden olan bombaları koyduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlının ifadesinin alınmasına devam edilirken, adliye önünde toplanan bir grup vatandaş, terör örgütünü protesto etti.

Gaziantep'te düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak, Marmaris'e getirilen ve adliyeye sevk edilen Memet Y'nin (27) ifadesinin alındığı sırada, Marmaris Adliyesi önünde toplanan ve patlamaların meydana geldiği bölgede esnaf olduğu öğrenilen yaklaşık 200 kişilik bir grup, Türk bayrakları açarak, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra sloganlar atan grup, terör örgütü PKK'yı protesto etti.

Protesto gösterisi sırasında Marmaris Adliyesi'nin giriş ve çıkışında, polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Yetkililer, zanlı Memet Y'nin sevk edildiği nöbetçi mahkemece ifadesinin alındığını bildirdi. Marmaris'te 27 Ağustos'ta yaşanan patlamalarda 10'u İngiliz turist, 11'i Türk, toplam 21 kişinin yaralanmasına neden olan bombaları koyduğu iddiasıyla, Gaziantep'te yakalanan Memet Y, dün gece Muğla'dan Marmaris'e getirilmişti.