BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Mardin'de yarın 5 Ocak 2016 okullar tatil mi

MARDİN'de okullar yarın, yani 5 Ocak salı günü tatil edildi. Tatil edilen illeri valililk açıkladı. Mardin hava durumu ise fena, kar yağışı devam edecek.

Abone ol

MARDİN'de okullar yarın, yani 5 ocak salı günü tatil edildi. Mardin hava durumu raporları ise fena kar yağışı devam edecek.

Mardin'in Yeşilli ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüş ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklardan çocukların etkilenmemesi için Yeşili ilçesinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, daha önce Artuklu, Savur, Dargeçit, Ömerli ilçelerinde 2 gün, Midyat ve Mazıdağı ilçelerinde ise 1 gün eğitim ve öğretime ara verildiği anımsatıldı.

5 OCAK OKULLAR TATİL Mİ-TAM LİSTE

Kent merkezi ile söz konusu 5 ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

HAVA DURUMU BU İLLERDE YOĞUN KAR YAĞIŞI VAR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bugün günü Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.