BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kastamonu'da yarın okullar tatil mi?

KASTAMONU ilinde bugün bir çok yerde okullar tatildi. Peki Kastamonu Valiliği ne karar aldı yarın yani 5 Ocak 2016 salı günü okullar tatil mi?

Abone ol

KASTAMONU'da yarın yani 5 ocak salı günü okullar tatil mi sorusunun yanıtı geldi. Kastamonu Valiliği 6 ilçede okulları yarın tatil etti.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla kent merkezi ile Boğazkale, Bayat, Oğuzlar, İskilip ve Uğurludağ'daki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün tatil edildiği hatırlatıldı.

YARIN OKULLAR NEREDE TATİL?

Kastamonu'nun Daday, Doğanyurt, Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin ve Doğanyurt  ilçelerinde yarın yani 5 ocak salı günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. 

Azdavay ilçesinde ise köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

BUGÜN 4 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ OKULLARIN TATİL OLDUĞU YERLER

ZONGULDAK :  Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki okulların bugün tatil edildiği belirtildi. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

RİZE : Rize'de etkili kar yağışının ardından yaşanan buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

KIRKLARELİ : Kırklareli il merkezi ve ilçelerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı. 

EDİRNE :  Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada okullar bugün tatil edildi.

BİTLİS :  Bitlis'in merkez, Hizan, Mutki ve Güroymak ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi. 

VAN :  Van'da, mahalle yollarının kapalı olması nedeniyle kent genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

SAMSUN :  Samsun'un Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Terme, Tekkeköy, Yakakent ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi.

SİNOP :  Sinop il merkezi ile 4 ilçedeki okullar da kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Sinop Üniversitesinde bugün yapılacak sınavlar da bir gün ertelendi.

TOKAT : Tokat'ın Zile ve Pazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

ÇORUM : Çorum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 5 ilçede eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla kent merkezi ile Boğazkale, Bayat, Oğuzlar, İskilip ve Uğurludağ'daki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün tatil edildiği belirtildi. Söz konusu ilçelerde hamile ve engelliler de izinli.

ORDU : Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,  Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Çamaş, Çatalpınar, Fatsa, Gülyalı, Kabadüz, Korgan ve Perşembe, Gürgentepe ve İkizce ilçelerinde okulların bugün tatil edildiği duyuruldu. 

ARTVİN : Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü de Murgul ilçesinde etkili olmaya başlayan kar yağışından dolayı eğitime bugün öğleden sonra ara verildiğini bildirdi.

YOZGAT : Yozgat'ta yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve Sorgun ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün merkez ve Sorgun ilçelerinde eğitime ara verildiği, Saraykent ilçesinde de taşımalı eğitim yapan okulların tatil edildiği kaydedildi.

KARABÜK : Karabük'te yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki bütün okullarda bugün eğitim ara verildi. Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının artarak devam etmesinin beklendiği belirtildi.

UŞAK : Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı dolayısıyla il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de bugün idari izinli sayılacağı belirtildi.