BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mardin basketbol sahalarına kavuşuyor

Mardin Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak gerçekleştirdiği, basketbol sahasının inşaatında son aşamaya gelindi.

Abone ol

Mardin Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa kuracağı iki basketbol sahasının inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Halkın ve özelikle de gençlerin spor yapma ihtiyacına cevap vermek için Semt Spor Sahaları projesinin ilkini hayata geçirmeye hazırlanan Mardin Belediyesi, kuracağı iki basketbol sahası ile bir ilke daha imza atacak.
Yeni basketçilerin yetişmesi için sahalar yapılırken sahalar Yenişehir'de kurulan ilk spor merkezi olma özelliği taşıyor.

Tek bir spor alanı bulunmayan Yenişehir'de gençler bundan sonra gönüllerince spor yaparken, kötü alışkanlıklar edinmelerinin de önü kesilmiş olacak. Mardin Yenişehir semtinde kurulacak iki basketbol sahası için Mardin Belediyesi bin 730 metrekare büyüklüğündeki arsayı tahsis etti.

Sosyal Destek Projesi kapsamında kurulacak iki basketbol sahasının önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor. Basketbol sahalarının soyunma odalarının yanı sıra bakım ve onarımları da Mardin Belediyesi tarafından yapılacak.