BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.403,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Salihli'de öğrencilere destek

Manisa'nın Salihli Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası, Ekim ayı aylık olağan toplantısını gerçekleştirdiği bildirildi.

Abone ol

Salihli Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası 2010 yılı Ekim ayı aylık olağan toplantısını yaptı.

Oda hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yüksel Hisar, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları katıldı. 15 maddenin görüşüldüğü toplantıda ilk maddede 14 Ekim tarihinde kutlanacak olan Ahilik Haftası çerçevesinde yapılacak olan etkinlikler görüşüldü. Toplantıda konuşan Başkan Yüksel Hisar; “Ahilik haftası kutlamalarının bu yıl 7.'sini düzenleyeceğiz. Program çerçevesinde meslek hayatında 25 yılını dolduran esnaflara, yılın en genç girişimci esnaflarına, kadın girişimciye ve odanın kurucularına hizmet şeref belgesi, plaket ve gümüş anahtar takdim edeceğiz.

25 Ocak 2010 tarihinde yapmış olduğumu genel kurulumuzda 20 maddeyi karara bağlamıştık. Bu maddelerden 13. madde olan eğitim desteği verilmesini bu yıl gerçekleştirmeye başlayacağız. Odamıza kayıtlı olan üyelerin bu yıl üniversite sınavını kazanmış olan çocuklarına bir defaya mahsus olmak üzere eğitim yardımı vereceğiz. Bu yıl odamıza kayıtlı olan 17 üyenin çocuğu üniversiteye yerleşerek eğitim öğretim hayatlarını sürdürecekler. Bu öğrencilerimize bu eğitim dönemlerinde bir defaya mahsus olmakla birlikte 200 TL eğitim yardımı vereceğiz. Bu yardımımızı geleneksel hale dönüştürerek her yıl sınavı kazanan üyelerimizin çocuklarına bu yardımı yapacağız”
dedi.

Toplantıda diğer maddelerde görüşülerek karara bağlandı.