BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Alışverişin tek adresi yine Bimeks

Bimeks, 6-10 Ekim tarihleri arasında onbirinci kez düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia’da teknolojiseverlerle buluşuyor.

Abone ol

Tüketici elektroniği alanında Türkiye’nin öncü perakendecilerinden biri olan Bimeks, 6-10 Ekim tarihleri arasında onbirinci kez düzenlenecek Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı CeBIT Bilişim Eurasia’da teknolojiseverlerle buluşuyor.

Fuarın tek satış noktası olan Bimeks 8. Salonda 2300 metrekarelik mağazasında fuar katılımcılarına hizmet verecek. Bimeks CeBIT Bilişim Mağazası’nı ziyaret edenler bilgisayardan cep telefonuna, televizyondan fotoğraf makinesine, müzik sistemlerinden oyuncaklara kadar daha birçok üründe %50’ye varan çok özel indirimlerden ve fuara özel ödeme avantajlarından yararlanabilecekler.

Bimeks CeBIT Bilişim Mağazası’nda LG 42” Full HD Televizyon 2997 TL yerine 1997 TL, Fakir elektrikli süpürge 249 TL yerine 159 TL, A-Data 8 GB USB bellek 36 TL yerine 19,90 TL, PS3 799 TL yerine 699 TL, Nokia 2220 Cep Telefonu 195 TL yerine 145 TL gibi fuara özel daha yüzlerce çok avantajlı fiyat ziyaretçileri bekliyor.

İlk defa fuarda tanıtılacak olan Canon Powershot SX30 IS fotoğraf makinesi müşterilerin beğenisine sunulacak.

Birçok dünya markasının yer alacağı Bimeks CeBIT Bilişim Mağazası’nda indirimli ürünler dışında birçok eğlenceli aktiviteye de yer veriliyor.

Merakla beklenen iki oyun serisinden Konami’nin PES 2011'in Türkçe versiyonu 7 Ekim'de ilk kez Cebit 2010 Fuarında hayranları ile buluşacak. Oyun dünyasında kasırgalar estiren PES, 2011 versiyonu ile, uzun zamandır devam eden serisinin tarihindeki en büyük değişiklikleri yaparak yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Futbol tutkunlarının bir diğer vazgeçilmezi olan EA Sports’un FIFA 2011'i de yine Fuarda Bimeks standında tanıtımı yapılacak.

Her iki oyun için fuar süresince turnuvalar düzenlenecek ve kazananlara çok özel hediyeler verilecek.

Bimeks Mağaza alanının önüne kurulacak olan dev araba yarışı pisti ile Flash&Dash isimli çizgi dizinin uzaktan kumandalı araba yarışlarını fuar katılımcıları ile buluşturuyor. Katılımcılar birbirinden hızlı ve renkli arabaların şovunu izlemenin keyfine varacaklar ve kendileri de yarışabilecekler.

Tüm ürünlerinde fatura istemeyen tek en iyi fiyat garantisine sahip Bimeks’te fuara özel kampanyalı ürünler stoklarla sınırlı olduğu için acele etmenizi tavsiye ediyoruz. Bimeks, kazandıran kampanyalarıyla müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor