BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  GÜNCEL

Manisa'nın bileği yine bükülmedi

Manisaspor, ligdeki yenilmezliğini 8 maça çıkardı!

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftada evinde Kayserispor'u mağlup etmeyi başaran Manisaspor, ligdeki yenilmezliğini 8 maça çıkardı.

Ligde 4. haftada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından iyi sonuçlar alan ''Tarzanlar'', 12. haftada Kayserispor'u yenerek, üst üste 8. maçını mağlup olmadan tamamladı.

Son 8 maçta Samsunspor, Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor ve Kayserispor'u mağlup eden Ege temsilcisi, Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarından 1'er puan çıkarmayı başardı.

Kayserispor galibiyetiyle puanını 22'ye çıkaran Manisaspor, ligde maç fazlasıyla 3. sırada bulunuyor.

İLK GOLÜ ATINCA KAZANIYOR

Ligde 6. galibiyetine ulaşan Ege temsilcisi, bu galibiyetlerin hepsinde ilk golü kendisi attı.

Şu ana kadar 6 maçta ilk golü kaydetmeyi başaran Manisaspor, bugün de Kayserispor'a karşı 1-0 üstünlük kurduğu müsabakayı aynı sonuçla galip tamamlamayı başardı.

Ege temsilcisi bu sezon 5. kez ilk devresini üstün bitirdiği müsabakadan 3 puan çıkardı.

Bu sezon daha önce Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında birer penaltı golü kaydeden Murat Erdoğan, bu sezon 3. golünü 5. dakikada Kayserispor'a attı. Tecrübeli futbolcu ligdeki 334. maçında 33. golüne ulaştı.

Manisaspor'da daha önce ceza sınırında bulunan Murat Erdoğan ve Hüseyin Tok'un ardından bugün sarı kart gören Yiğit İncedemir ile Ömer Aysan Barış da ceza sınırına geldiler.


-Gol, Kübra bebeğe hediye-


Karşılaşmaya ''Kadına yönelik şiddet, insan hakları ihlalidir'' yazılı pankartla çıkan Manisasporlu futbolcular, Murat Erdoğan'ın attığı golden sonra yedek kulübesine koşarak, golü Manisaspor Genel Menajeri Öner Karalar ile eşinin dün doğan ve Kübra ismini verdikleri çocuklarına hediye ettiler.

Karşılaşma boyunca takımlarını destekleyen Manisasporlu taraftarlar, maçın ardından büyük coşku yaşadı. Manisasporlu futbolcular maçın ardından sevinçlerini seyircileriyle paylaştılar.