BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,85
ALTIN 2.439,23
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da şehit acısı Başçavuş Fevzi Kıral kimdir?

ŞIRNAK'ta yaşanan helikopter kazası sonrası şehit olan Teknik Başçavuş Fevzi Kıral kimdir kaç yaşında? Fevi Kıral'ın Manisa'daki evine şehit acısı düştü peki Fevzi Kıral evli mi çocuğu var mı? Tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE'nin yasa boğuldu ve 13 askerimizin şehit olduğu kazayla ilgili araştırmalar devam ediyor. Şehit olan askerler arasında yer alan Teknik Başçavuş Fevzi Kıral kimdir kaç yaşında? 10 gün önce Şırnak'a giden Fevzi Kıral ile ilgili detaylar haberimizde.

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teknisyen Başçavuş Fevzi Kıral'ın (35) Manisa'daki evinde yas var. Şehit Kıral'ın Akhisar ilçesi Beyoba Mahallesi'nde yaşayan annesi Nurdan ve babası Sabri Kıral'a acı haber Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kaan Mete tarafından verildi.

10 GÜN ÖNCE GÖREVE GELDİ

Haberin duyulmasının ardından eve gelen şehidin yakınları, Kıral ailesine taziyelerini iletti. Şehit Kıral'ın, İzmir Gaziemir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli olduğu ve 10 gün önce geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi.

İKİ KIZI VAR

Sude Nur ve Zehra isminde iki kız babası olan Kıral'ın abisi Yüzbaşı Hürşehit Kıral'ın da Edirne'nin İpsala ilçesinde görev yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin Beyoba Mezarlığı'nda toprağa verileceği ifade edildi.

Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 askerimiz şehit oldu

Şırnak şehitlerinin isimleri! Rütbeliler kimdi işte kimlikleri