BIST 10.044
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.399,61
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatyaya yeni alt geçit yapılacak

Malatya merkez çevre yolu üzerindeki Emeksiz ve Akpınar kavşakları arasın yapılacak olan alt geçitlerin inşaatına 18 Mayıs Salı günü başlanacağı açıklandı.

Abone ol

Malatya merkez çevre yolu üzerindeki Emeksiz ve Akpınar kavşakları arasında yaptırılacak olan alt geçitlerin inşaatına 18 Mayıs Salı günü başlanacağı ve projelerin bu yıl içinde bitirilerek hizmete sokulacağı bildirildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu ve Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ile birlikte Karayolları ve belediye yöneticilerinin de katıldığı Karayolları Şube Şefliği'ndeki toplantıda Karakolları'nın Malatya merkezdeki projeleri konusu görüşüldü.

Toplantıda inşaatına başlanılması geciken Emeksiz ve Akpınar Kavşaklarındaki alt geçitlerin projesine 18 Mayıs Salı günü başlanacağı ve projelerin bu yıl bitirileceği bilgisi verildi. Toplantıda yine Beylerderesi ile İstasyon kavşağı arasındaki düzenleme çalışmaları ile ilgili projenin ihale edildiği ve çalışmanın Haziran ayında başlayacağı kaydedildi.