BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Malatyaspora yeni başkan

Malatyaspor Olağanüstü Kongresi'nde, Haşim Karadağ, başkanlığa seçildi.

Abone ol

Eski başkan Hikmet Tanrıverdi'nin aday olmadığı Malatyaspor Olağanüstü Kongresi'nde, Haşim Karadağ, tek rakibi Necip Olgun'dan 35 oy fazla alarak başkanlığa seçildi.

Malatya Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seçimde, 130 delege oy kullandı. Haşim Karadağ, 80, Necip Olgun 44 oy aldı. Seçimde 6 oy geçersiz sayıldı.

Divan Başkanlığına CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu getirildi. Bülent Yalvaç, Yunus Akdaş ve Mehmet Çolak da divanda görev aldı.

Seçim öncesi kürsüye çıkan başkan adayı Haşim Karadağ, aday olmayacağını önceden belirten başkan Hikmet Tanrıverdi'nin aday olması durumunda adaylıktan çekileceğini belirterek, "Tanrıverdi'nin başkan olması halinde kendisine maddi, manevi her türlü desteği vereceğim.ni kaydetti.

Başkan adaylarından Necip Olgun ise başkan Hikmet Tanrıverdi ile aralarında bir sorunun bulunmadığını ve 20 yıllık bir arkadaşlıklarının olduğunu belirterek, "Sayın başkanımız Hikmet Tanrıverdi aday olacak ise ben de hemen adaylıktan çekiliyorum. Sayın başkanımızın ve Malatyaspor'un da her zaman maddi ve manevi yanında olduğumu belirtiyorum" dedi.

Hikmet Tanrıverdi ise, daha önceden belirttiği gibi aday olmayacağını, ancak kazanan kim olursa olsun her zaman Malatyaspor'un hizmetinde olacağını belirtti.

Başkanlığı seçilen Haşim Karadağ'ın yönetim kurulu, İbrahim Nart, Zeynel Ustop, İlyas Karahan, Fahri Kara, Ali Kaya, Şaban Taçyıldız, Mehmet Duman, Ali Alkış, Hüseyin Fidan, Atilla Kantarcı, Fahrettin Eserdi, Mehmet Orhan, Hasan Demir ve Enes Yarloğlueş'den oluştu.