BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatya'da kan donduran cinayet

Malatya'da 12 günden beri kayıp olan öğretmen Aygün Kıranşan ölü bulundu

Abone ol

Malatya'da 12 günden beri kayıp olan 24 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan'ın bir temizlik işçisi tarafından öldürülerek bahçede toprağa gömülü olarak bulundu.

Alınan bilgilere göre, malatya'da özel bir dershanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aygün Kıranşan, 15 Şubat günü kayboydu. Ailesi ise 16 Şubat günü polise başvurarak kızlarının kaybolduğunu ve hayatından indişe etiğini bildirdi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekibi ve Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, kayıp öğretmenin banka hesabından değişik defalarda para çekildiğini tespit edince soruşturmayı derinleştirdi. Şahısın güvenlik kamerasındaki görüntülerini tespit eden ekipler araştırmalar sonucunda bir şirkette temizlik işçisi olarak çalışan ve 4 çocuk babası olan R. İnkaya (42) adlı şahısa ulaştı. Şahısın yer göstermesi sonucunda genç öğrtemenin cansız bedeni 12 gün sonra Çarmuzu bölgesinde bahçede toprağa gömülü vaziyette bulundu.

Şahısın verdiği ifadesinde, genç öğretmeni Çarmuzu'da gece otobüs durağında beklerken gördüğünü ve daha sonra tehdit ederek bahçeye götürüp, tecavüz etmeye kalkışdığını, ancak tecavüz edemeden boğduğunu, boğmadan öncede banka kartının şifresini öğrendiğini iddia etti. Genç öğretmeni öldürdüğü bahçede 2 gün süreyle un çuvalının içerisinde beklettiğini, daha sonra ise el arabasına koyarak 4 kilometre ilerideki başka bir bahçeye götürerek gömdüğünü ileri sürdü.

Katil zanlısının genç öğretmenin bahka hesabından 920 TL tutarında para çektiği ileri sürüldü. Genç öğretmenin Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. Soruşturma sürüyor.