BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

MHP'li Vural kaygı içinde

Vural, parti çalışmaları için geldiği Ordu'nun Ünye ilçesinde bir salonda partililere seslendi.

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Türkiye'de bir korku imparatorluğu yaratılmak istenmektedir, biz milletvekili olmamıza rağmen, 'Acaba dinleniyor muyuz' kaygısını yaşamaktayız'' dedi.

Türkiye'de şu anda bir çatışma ortamının yaşandığını ifade eden Vural, iktidarın, bütün devlet kurumları ile kavga halinde olduğunu öne sürdü.

Türkiye'de bir korku imparatorluğu yaratılmak istendiğini savunan Vural, şöyle devam etti:

''Daha geçtiğimiz günlerde yüksek yargı ile yaşanan kavga bütün kamuoyu tarafından dikkatle izlenmiştir. Türkiye'de bir korku imparatorluğu yaratılmak istenmektedir, biz milletvekili olmamıza rağmen, ''acaba dinleniyor muyuz'' kaygısını yaşamaktayız. Bu da gösteriyor ki Türkiye'de hiçbir şey yolunda gitmemektedir.''

Habur sınır kapısında yaşananları da eleştiren Vural, ''Habur'da yaşananlar böyle kolay geçiştirilecek şeyler değildir'' diye konuştu.

Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

''O Habur'u gözlerinizin önüne getirin. Bu açılım denilen yıkım projesi ile Habur'da Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sözde İmralı'nın talimatları ile Habur'a gönderilen PKK elçileri ile görüşüyor. Söyleyin bu elçileri terörist başı göndermedi mi? Peki bu elçilerle Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsilen orada görüşmeye giden kişileri gönderen kimler? Demek ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti Habur'da PKK elebaşını, PKK'lıları orada muhatap almıştır. Bu proje Türk insanını, Türk kimliğinden çıkartarak, parçalara bölmeye amaç edinen bir yıkım projesidir.''

Vural, Ünye'nin ardından Fatsa ilçesinde de partililerle bir araya geldi.