BIST 10.333
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.458,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç sporculara ödülleri dağıtıldı

Sarıyer Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık Kupası'nda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı

Abone ol

Sarıyer Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık Kupası atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı.


İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2009-2010 yılı atletizm faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen müsabakalara katılan Sarıyer bölgesindeki okulların takım ve sporcuları elde ettikleri başarıların sevincini öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştı.


Belediye Başkanlığı Koşusu’nda dereceye giren sporculara ödüllerini veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaşamın her alanında başarılı olmak için sağlıklı ve spor yapan bireyler olmanın çok önemli olduğunu belirterek, sporcuların her şeyden önce çalışkan ve ahlaklı olması gerektiğini vurguladı. Sporculara başarılar dileyen Başkan Şükrü Genç, ileride daha büyük başarılara imza atarak altın madalyalar kazanacaklarına inandığını ifade etti.


Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende sporcular ödüllerini Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Şinasi Yalçın, Hüseyin Coşkun, Spordan Sorumlu Belediye Başkan Danışmanı Ali Ergenç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Keskin ve okul müdürlerinin elinden aldı. Törene başarıları okulların beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencilerin aileleri de katıldı.