BIST 10.427
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.476,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çağrı merkezi yenilendi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Sesli yanıtlama ve bilgi sistemini yeniledi

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, merkezin vatandaşla belediye arasında köprü görevi üstlendiğine dikkat çekerek, “En gelişmiş teknolojilerle donatılmış bu merkez sayesinde hizmet stratejilerimizde yol haritamızda belirlenmiş oluyor’’dedi.


Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulu ilçenin nabzı niteliğindeki Çağrı Merkezi yenilendi. Vatandaşın belediyeye gelmeden telefon başında tüm sorunlarını çözmesine olanak sağlayan merkezde artık tüm konuşmalar kayıt altında tutulmaya başlandı. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tüm hizmet ve etkinliklerini vatandaşlarla paylaşan 5 kişilik ekipten oluşan Gaziosmanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nde her türlü duyuruda binlerce kişiye rahatlıkla ulaştırılabiliyor.


Çağrı Merkezinde vatandaşların tüm sorunları ve beklentileri depolanırken hizmet öncesi gerçekleştirilen anketlerle de vatandaşın öncelikleri kısa sürede belirleniyor. Sistem aynı zamanda memnuniyet araştırmalarını yerine getiriyor. T belediyecilik olarak bilinen uygulama ile merkezi arayan vatandaşlar borçlarını öğrenip, ödemelerini de gerçekleştirebiliyorlar. Merkezin sağladığı bu avantajlar sayesinde vatandaşlar tüm işlemlerini belediyeye gelmeden çözebiliyorlar.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, çağdaş belediyecilikte en önemli işlevlerden birini de çağrı merkezlerinin üstlendiğini belirterek, “ Kurumsal dönüşümün bu önemli ayağı olan bu merkez vatandaşla belediye arasında köprü görevi üstleniyor. En gelişmiş teknolojilerle donatılmış bu merkez sayesinde hizmet stratejilerimizde yol haritamızda belirlenmiş oluyor’’dedi.