BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  SPOR

Malatya peşini bırakmayacak

Malatyaspor şike iddialarında adı geçen Çek futbolcularla konuşacağının sinyalini verdi.

Abone ol

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, bir gazetede yer alan şike iddiasında adı geçen 4 futbolcudan 2'sinin kadrolarında olduğunu ancak iddiaları henüz futbolculara yansıtmadıklarını bildirdi.

Eserdi, Malatyaspor'un Isparta Davraz'daki kampında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Şu anda kamptayız. Geçen yıl oynayan ve adı geçen 4 futbolcudan Jozsep Toth Balazs ve Zdenik Senkerik hala kadromuzda. Ancak bu olayları bu futbolcularımıza yansıtmadık. Çünkü yönetim kurulumuz bu akşam konuyla ilgili toplanacak ve Futbol Federasyonu ile hukuki konuları belirleyecek'' dedi. Malatyaspor'un bugüne kadar temiz futbol adına herşeyi yaptığına da dikkat çeken Eserdi, şunları söyledi:

''Biz Malatyaspor olarak temiz futbol adına herşeyi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu olayı sadece Malatya'ya bırakmamak lazım. Temiz futbol adına kim ne biliyorsa, elinde nasıl bir belge varsa bunu açıklamaladır. Biz temiz futbol adına bu işin peşine düşeceğiz. Gerekirse konuyu TBMM'ye götüreceğiz. 1990 yılında yaşadıklarımızı bir daha yaşamak istemiyoruz. 1990 yılında şike konusunda başvuru yapmıştık. Ama hiç bir işlem yapılmamıştı. Bunun için bu işin peşindeyiz.''