BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,56
ALTIN 2.380,08
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Makyajlı Nissan Juke Cenevre'de sahne aldı

Şehrin haylazı olarak bilinen Nissan Juke geçirdiği makyaj operasyonunun sonunda küçük yeniliklerle Cenevre'de sahne aldı.

Abone ol

Şehrin haylazı olarak bilinen Nissan Juke geçirdiği makyaj operasyonunun sonunda küçük yeniliklere sahip oldu.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda kitlelerin karşısına ilk defa çıkan makyajlı Nissan Juke, geçirdiği operasyon sonrasında markanın diğer modellerinde de karşımıza çıkan yeni bir ön ızgaraya, 370Z’den esinlenerek tasarlanan farlara ve daha iyi aydınlatma sağlamak için xenon farlara sahip olmuş. Otomobilin yan aynaları LED sinyallere sahip olurken, arka stoplar da sahip oldukları yeni LED’lerle birlikte küçük bir revizyondan geçirilmiş.

Nissan otomobilde baz olarak sunduğu 117 bg’lik 1.6 litre benzinli motoru, ikinci jenerasyon Qashqai’de de karşımıza çıkan 1.2 litrelik DIG-T turboşarjlı benzinli motor ile değiştirmiş. 115 bg maksimum güç ve 190 bg maksimum tork üreten bu motor 6 ileri manuel şanzımanla önden çekişli veya yeni Xtronic şanzımanla dört tekerlekten çekişli olarak sunuluyor. Otomobilin, şu anki modelde de karşımıza çıkan, 1.5 litrelik dizel motor seçeneğinde ise herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Sunroof, farklı tasarıma sahip jantlar, yeni gövde renkleri ve daha kapsamlı bir kişiselleştirme programı Juke’un diğer yenilikleri arasında. Ayrıca otomobilin önden çekişli versiyonu, yeniden tasarlanmış bagajının 354 litrelik hacmiyle selefine göre yüzde 40 daha daha çok bagaj hacmi sunuyor.

Makyajlı Nissan Juke’un satışına önümüzdeki yaz başlanması planlanıyor.

1.20140310131326.jpg

Kaynak:Ajansotomobil/Ege Geçyatan