BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,72
HABER /  GÜNCEL

MAK Araştırma ilk veriler gelmeye başladı deyip duyurdu! Deprem etkisine hazır olun

31 Mart İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ile Yıldırım arasındaki farkı 5 puan göstererek Yıldırım'ı önde gösteren MAK Araştırma 23 Haziran seçimi için ''ilk veriler gelmeye başladı deprem etkisine hazır olun'' yorumunda bulundu.

Abone ol

MAK Araştırma, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrar edilen olacak seçimlere ilişkin yürüttüğü anket çalışmalarını takipçeleriyle paylaştı.

MAK Danışmanlık, sosyal medya hesabından, "İlk veriler gelmeye başladı. Bu İstanbul seçimi; bir İstanbul seçiminden çok daha büyük! Sahi İstanbul denizlerle çevrili...Bu seçimin deprem etkisine herkes hazır olmalı. Depremin etkisinden çok tsunamiye dikkat" paylaşımı yapıldı.

Bu milletin milletin adamlarına sevgisi vardır

MAK Danışmanlık Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti'nin İstanbul seçimlerine yönelik yapmış olduğu çalışmaları değerlendirerek, "İstanbul hikayesi pek çok başarı ile dolu. Binali Yıldırım, 31 Mart'tan farklı, istekli, gönüllü, görünür bir kampanya ile 23 Haziran'ı değiştirebilir. Bu milletin bugün yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen kibirden uzak, tepeden bakmacı olmayan milletin adamlarına sevgisi hep vardır" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Siyanürlü şerbet cinayetinin detayları belli oldu! Kimya öğrencisi herşeyi itiraf etti
Foto Galeri Siyanürlü şerbet cinayetinin detayları belli oldu! Kimya öğrencisi herşeyi itiraf etti Galeriye Gözat