BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe stadına Galatasaray polarıyla giden minik taraftar olay oldu

Fenerbahçe stadına düzenlenen okul gezisinde öğrenci grubundan minik bir Galatasaraylının üzerindeki sarı-kırmızılı eşofmanı çıkartılıp, ters giydirildi ve o şekilde içeri alındı.

Abone ol

Okul gezisi için Fenerbahçe Ülker Stadı'na götürülen bir grup öğrenci arasında Galatasaray eşofmanıyla giden ve eşofmanı ters giydirilen minik taraftarın görüntüsü büyük tepki çekti.

Özellikle Galatasaraylı taraftarlar, minik bir Galatasaraylının maruz kaldığı bu görüntü karşısında sessiz kalmadı ve sosyal medyada büyük bir tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Kulübü'ne çağrı yaparak minik taraftarın hafta sonu Medipol Başakşehir ile oynanacak maça davet edilmesi yönünde görüş bildirdiler.

Galatasaray harekete geçti
Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Yusuf Günay, Fenerbahçe'nin stadyum turuna katılırken Galatasaray eşofmanı ters giydirildiği iddia edilen miniğin Başakşehir maçında ağırlanması için harekete geçti.

İşte sosyal medyada konuyla alakalı atılan tweetler...


Fenerbahçe'den jet yanıt
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yerildi;

''Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı yaratılmaktadır.

Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz stat ve müze turlarında birçok takım taraftarları çocuğumuz rahatlıkla ve mutlulukta geziye katılmakta, Fenerbahçemiz ile tanışmakta, tarihimizle buluşturulmaktadır. Bugüne kadar stadımızı gezen binlerce çocuğumuz hiçbir engel ve sorunla karşılaşmadan stadımızdan mutlulukla ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır.

Bu noktada Galatasaraylı çocuğumuzun yaşadığı söylenen 'kıyafetini ters giydirme' konusunun kulübümüz ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır. 
Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır.

Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır."